Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 смяна на оригинално CD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 147 смяна на оригинално CD

Здравейте колеги
    Реших да сменя оригиналното CD на колата с стандартен MP3 плеър обаче има един проблем.
    Първо разбрах че с това ще загубя мултиволана но това не ме притеснява. Мп3то не иска да произвежда звук от колоните. Показва ми че музиката върви но няма звук.Има 2 кабела които влизат към мп3то и антената и остава още един 3цветен (синьо,зелено, жълто) и мисля че от там би трябвало да се направи нещо. Ако има някой запознат с това моля да обясни

За мулти волана има преходник, мисля че беше около 100 лв. И ще може да го ползваш. Ако кабелите не са рязани от буксите, просто ги слагаш в новото CD.

Comment

Първоначално публикувано от Ghostface86 Покажи съобщение
      За мулти волана има преходник, мисля че беше около 100 лв. И ще може да го ползваш. Ако кабелите не са рязани от буксите, просто ги слагаш в новото CD.
      Проблемът е че новото CD няма такива букси за този кабел.Даже като го взех се наложи да преместя кабела за постоянния ток защото влизаше на празно чопче и не включваше CD то.

Comment

Първоначално публикувано от Rextick Покажи съобщение
        Проблемът е че новото CD няма такива букси за този кабел.Даже като го взех се наложи да преместя кабела за постоянния ток защото влизаше на празно чопче и не включваше CD то.
        Предполагам, че трябва да си с Босе, съдейки по проблема ти. В такъв случай, едната малка букса трябва да е жълта, тя командва пускането на усилвателя и съответно звука. Качвам графика на буксата, на С6 трябва да свържеш кабел от новото CD (обикновенно е син), той попринцип е предназначен точно с цел активиране на усилвател. След като направиш връзката между двете, когато пуснеш CD-то то трябва да активира усилвателя и вече да ти се появи звук
        Attached Files
        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Продават се и готови преходници

Comment

Благодаря много, получи се

Comment

Първоначално публикувано от Rextick Покажи съобщение
              Благодаря много, получи се
              За нищо! Радвам се, че свършихме работа
              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Working...
              X